ژانر های مختلف فیلم

 تماشا فیلم می تواند یکی از سرگرمی های خوب و جذاب برای تمام افراد باشد اما یک سایت دانلود فیلم خارجی می تواند بسیار برای همه خوب و جذاب باشد سایتی که امکان پخش انلاین نیز داشته باشد و و لینک های دانلود به درستی کار کنند و علاوه بر این امکان سرعت پخش خوبی هم داشته باشد یعنی در حین پخش فیلم بتوان از ان به عنوان یک فیلم بدون لگ استفاده کرد که در این مقاله قصد داریم به توضیح ژانر های مختلف فیلم بپردازیم.

گونه، یا ژانر (به فرانسوی: ‎genre‏)‏ به معیارها ی مختلفی که به دسته بندی انواع هنر می پردازند، اطلاق می شود. این دسته بندی برای فیلم ها براساس شباهت های روایتی که فیلم بر آنها بنا شده، صورت می پذیرد. بیشتر نظریات در باب ژانر فیلمها از نقد ژانر ادبی وام گرفته اند. گونه های اصلی عبارتند از داستانی، مستند، انیمیشن و ترکیبی. اما زیر گونه های مختلفی نیز وجود داردغالب فیلم ها دارای ژانر اصیلی نیستند زیرا بیشتر آنها مخلوطی از ژانر عاشقانه با ژانرهای دیگرند. اساسا برخی افراد ژانر را قبول نداشته و آن را توهم منتقدین می دانند که هیچ کجا اثری ندارد.

فیلم های جنایی و گانگستری براساس اعمال جنایتکاران، خلافکاران، سارقان، خلافکاران زیرزمینی، اوباش خلافکار و قاتلین، ساخته شده است. در این فیلم های جنایی و گانگستری یک کاراگاه نقش اصلی را برعهده داشته و داستان را به جلو می برد. فیلم های کارآگاهی در سال های ۴۰ و ۵۰ (فیلم های کلاسیک نوآر) در اوج بودند. بنابراین، فیلم های جنایی و گانگستری اغلب به عنوان فیلم نوآر یا کارآگاهی شناخته شده و گاهی اوقات تریلر جنایی نامیده می شود. زیرا این فیلم ها باهم شباهت هایی هم دارند. فیلم های “قاتل های سریالی” نیز در این طبقه بندی قرار می گیرند.

دیدن فیلم خیلی سلیقه ای هست و برخی ژانر فیلمها به انگلیسی شما بیشتر کمک میکنن و بعضی کمتر. پیشنهاد بنده این هست که فیلمهایی رو ببینید که بیشتر دوست دارید بخاطر اینکه علاقه اگر داشته باشید هر چقدر هم اگر انگلیسی اون فیلم سخت باشه بخاطر علاقه اون رو دنبال میکنید و شاید حتی چندین و چند بار اون رو ببینید. اما اگر علاقه نداشته باشید حتی اگر انگلیسی خیلی ساده ای داشته باشه شاید رغبت نکنید که دوباره به سمتش برید.

بدین توضیح که عوض شدن صحنه ها در فیلم بسیار سریع است به گونه ای که شما را غافلگیر می کند.از دیگر خصایص این ژانر نگه داشتن بیننده در یک حالت سردرگمی است و اصولا حدس زدن پایان فیلم در این ژانر تقزیبا غیر ممکن است . البته باید به این نکته توجه داشت که صرفا داشتن صحنه های وحشتناک موجب قرار گرفتن یک فیلم در این ژانر نمی شود بلکه مهم این است که تماشاگر با دیدن هر لحظه از فیلم غافلگیر شود.

ملودرام روایتی احساسی و متقدم بر شخصیت پردازی و با شخصیت های ساده ای است که ممکن است یا خيلي خوب باشند یا خیلی بد. شخصیت ها در ملودارم، ساده و معمولاً کلیشه ای هستند. یک فیلم ملودرام بگونه ای طراحی می شود قدرتمندانه عواطف مخاطب را جذب کند و نسبت به ديگر آثار بیش تر به جزئیات کاراکترها می پردازد. ملودرام ها اغلب در فضای خصوصی خانه صحنه پردازی میشوند و بر مسایل اخلاقی، خانوادگی، عشق و ازدواج، معمولاً با چالش هایی از یک منبع خارجی تمرکز دارند. 

بعد از اتفاقات قسمت هشتم و باقی ماندن یک سری از خط‌های داستانی، نوبت به قسمت نهم رسید که تقریبا قرار است تمام کننده سه‌گانه اخیر باشد. متاسفانه خیلی‌ها واکنش خوبی به این فیلم نشان ندادند و دلیل آن هم تغییرات زیاد این فیلم در مقایسه با گذشته و فیلم‌نامه متفاوت آن با قسمت‌های ابتدایی و اصیل این سری است، اما اگر با دید یک فیلم به آن نگاه کنید، قطعا قسمت نهم جنگ ستارگان یکی از بهترین فیلم های ۲۰۱۹ است. توصیه می‌کنیم که به انتقادها اعتنایی نکنید و حتما این فیلم جذاب را مشاهده کنید و از آن لذت ببرید که این اثر یکی از بهترین فیلم های ۲۰۱۹ محسوب می‌شود.

اندروید چیست؟

 اندروید زبانی است که با استفاده از ان برنامه های گوپشی های موبایلی که با سیستم عامل اندروید کار می کنند نوشته می شود. این سیستم عامل را می توان در حال حاضر پر استفاده ترین سیسنم عامل گوشی های موبایل در سراسر دنیا دانست که از ان استفاده می وشد توسعه دهنده اصلی اندروید شرکت گوگل می باشد که بر روی گوشی هایی با این نرم افزار به صورت پیش فرض وجود دارد و می توان از ان استفاده کرد مثل وجود گوگل کروم بر روی ان ها!

 

اندروید به انگلیسی Android ، سیستم عاملی برای گوشی های هوشمند و تبلت هاست. اکثر برندهای تولید کننده گوشی های هوشمند از سیستم عامل اندروید بهره می گیرند. هسته اصلی سیستم عامل تکامل یافته اندروید از سیستم عامل لینوکس گرفته شده است. در واقع می توان اندورید را برگرفته از لینوکس دانست گرچه تفاوت های بسیاری وجود دارد اما مهم این است که ساختار اندروید بر اساس لینوکس است. جالب است بدانید که درصد گوشی های استفاده کننده از اندروید بسیار بالاست و در رتبه نخست قرار دارد. معمولا روال کار به این شکل است که شرکت های تولید کننده گوشی های هوشمند که قصد استفاده از سیستم عامل اندروید در گوشی های مورد تولید خود دارند مبلغی را به گوگل جهت برخورداری از استفاده قانونی از این سیستم عامل پرداخت می کنند. زبان برنامه نویسی اندروید بر پایه Java , C , C++ L می باشد.

در زمینه‌ی انتخاب نسخه‌های مختلف اندروید، سلیقه و اولویت‌های شخصی نقش مهمی را ایفا می‌کنند؛ اما شایان ذکر است که اندروید خالص معمولا به‌عنوان سریع‌ترین نسخه‌ی اندروید در نظر گرفته می‌شود. این ویژگی نسخه‌ی خالص اندروید، به سبکی آن برمی‌گردد که باعث می‌شود این سیستم‌عامل با بهره‌گیری از منابع بیشتر، وظایف موردنظر خود را با سرعت بیشتری انجام دهد.

تمام برنامه ها براي آندرويد يکي اند. آندرويد فرقي ميان يک برنامه third-party و توابع هسته سيستم عامل در اجرا نمي گذارد و هر دو مي توانند دسترسي مساوي به قابليت هاي گوشي داشته باشند. گوشي هايي که سيستم عامل آندرويد را خواهند داشت به کاربرشان اجازه مي دهند تا از تمام قابليت هاي يک گوشي هوشمند بهره ببرند. کاربران اين گوشي ها به معناي واقعي مي توانند دستگاه خود را بر اساس سليقه ي خود تغيير دهند و محيط سيستم عامل گوشي خود را سفارشي و شخصي سازي کنند. حتي کاربران مي توانند براي گوشي تعيين کنند که عکس هايشان با چه برنامه اي باز شود.

نکته قابل توجه دیگر در خصوص واژه اندروید تلفظ آن است که گاهی به اشتباه آندروید خوانده می شود در صورتی که در هر دو گویش انگلیسی و امریکایی تلفظ/ˈæn.drɔɪd/  صحیح است.

در ماه ژوئیه سال 2005 گوگل شرکت اندروید در پالو آلتوی کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی روبین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه‌گذاری شده بود، در زمینه تولید اپلیکیشن و برنامه‌های کاربردی برای موبایل فعالیت می‌کرد. اندی روبین مدیر ارشد اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائم‌مقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد.

اندروید در طول 8 سال گذشته ، مراحل رشد متعددی را پشت سر گذاشته است، این سیستم عامل محبوب و دوست داشتنی در دنیای فناوری، روندی پرسرعت داشته و در تکوین و تکامل فناوری ، هیچ سیستم عاملی چنین روند سریعی  را تجربه نکرده است . اندروید در طول سه سال اخیر ، نه  « 9 » نسخه ی مهم را عرضه کرده است ؛ در سال 2005 ، اندروید توسط گوگل خریداری شد،در آن زمان اندروید تنها شرکت کوچکی بود که مدیریت نرم افزار تلفن های همراه از جمله وظایفش بود ، در سال 2007 گوگل اعلام کرد سیستم عاملی متن باز برای تلفنهای همراه تولید خواهد کرد و سرانجام در سال 2008 اولین نسخه اندروید که نام ان نسخه یک بود و نام های خوشمزه به ان داده نشده بود عرضه و رونمایی شد.

گوشی های اندروید بسیار انعطاف پذیرند .زیرا اگر بخواهید گوشی با سیستم عامل اندروید بخرید طیف گسترده ای از انتخابات از جمله سامسونگ و اچ تی سی و ال جی با منوهای مختلف را دارید ،در حالی گوشی با سیستم عامل ios فقط iphone می تواند باشد .

صفحه قبل 1 صفحه بعد
<-blogads->